« Naar het overzicht

Familiequiz


Onze familiequiz komt eraan! Iedereen wordt uitgenodigd op zaterdag 2 december 2017 om deel te nemen aan een supergezellig avondje quizzen.

Beste speler, speelster, ouders, supporters en sympathisanten,Onze familiequiz komt eraan! Iedereen wordt uitgenodigd op zaterdag 2 december 2017 om deel te nemen aan een supergezellig avondje quizzen. De quiz gaat door in de parochiezaal aan de kerk van Berlaar-centrum om 20u. U mag een familiequiz verwachten met algemene kennisvragen over tal van onderwerpen (actua, sport, geschiedenis, muziek,…) afgewisseld met multimediarondes, een foto- en een raadselronde. Onze quiz is voor jong en oud, getrainde of gelegenheidsquizzers.

Inschrijven kan tot uiterlijk zondagavond 26 november 2017 door afgifte van inschrijvingsstrook aan het bestuur of feestcomité. Deze kan je onderaan de brief in bijlage terugvinden. De avond zelf mogen niet-ingeschreven teams de nog lege tafels opvullen.
De prijs bedraagt 20 euro per ploeg (betalen aan de kassa of via overschrijving) en iedere groep telt maximaal 5 volwassenen. -16-jarigen mogen zich als extra deelnemer aansluiten bij de groep, zodat ook zij zich mee kunnen amuseren.

Iedereen is welkom en mag zich inschrijven! Vergeet dus zeker niet iedereen aan te spreken om deel te nemen: familie, buren, collega’s, klasgenootjes, vrienden, …

Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op deze speciale avond!
Elke deelnemer gaat met een prijs naar huis!
Wie niet zo graag quizt, maar ons graag een handje helpt, mag dit ook steeds laten weten!

Kathleen Van Loy (kathleenvanloy@bbcberlaar.be - 0479/42.82.73)
BBC Berlaar (www.bbcberlaar.be - info@bbcberlaar.be)